10 tilfældige: ADDICTIONS

I går fik jeg taget mine øjenvippe-extensions af og hold nu op, mine egne vipper og godt nok kedelige i forhold til de der lange bambi-vipper som jeg har været vant til, siden oktober. Nå, men det fik mig til at tænke på hvor mange ting jeg har været “afhængig” af – for jeg føler virkelig at jeg er afhængig af mine øjenvippe-extensions. Jeg føler mig helt bar uden dem! Her kommer endnu en udgave af 10 tilfældige, denne gang addiction-edition.

 

  1. Øjenvippe-extensions: ja, som inspiration til dette indlæg er de jo nødt til at blive nævnt. Jeg er nu på anden dagen med normal mascara og hold nu op, jeg synes godt nok mine egne vipper er triste. Jeg regner med at skulle have mine vippe-extentions igen om en månedstid. Jeg holder pause fordi jeg har fået en allergisk reaktion, snøft!
  2. Paradise Hotel: uha, jeg er heldigvis ikke med på bølgen i år, for det er godt nok et vanedannende program!
  3. Selvbruner: jeg må se sandheden i øjnene og erkende at jeg stadig er stærkt afhængig af selvbruner. Hvis jeg skal til fest eller en anden særlig begivenhed, så tager jeg selvbruner på. Ofte bare et enkelt lag, og folk lægger sjældent mærke til det, fordi jeg naturligt er så bleg at jeg ikke bliver vildt brun af et lag selvbruner.
  4. Light Sodavand: på et tidspunkt drak jeg light sodavand i tide og utide! I mit hovede var der ingen begrænsinger for mængden, fordi det ikke indeholder kalorier. Nu drikker jeg det virkelig sjældent da jeg gerne vil undgå at indtage aspartarm.
  5. Shellac: perfekete negle i op til tre uger? Det taler vel for sig selv!
  6. Mads og Monopolet: er jeg stadig fuldkommen besat af. Jeg har hørt alle de tilgængelige programmer på podcast, mindst 2 gange.
  7. Youtube: dette er nok min nyeste besættelse – jeg elsker at se youtubevideoer! Det er helt klart min lillesøsters skyld, for hun har været vild med youtube i årevis, men for mig er det en helt ny verden – og jeg ved det samme gælder for Simone.
  8. Instagram: på et tidspunkt var jeg så afhængig af Instagram at det var det første jeg tjekkede når jeg stod op og det sidste jeg tjekkede inden jeg gik i seng – og vi snakker altså et kvarter/tyve minutter af gangen. Jeg elsker stadig instagram, men jeg kan sagtens starte og slutte min dag uden.
  9. Toastbrød med nutella: hvidt ristet toastbrød med nutella, det er som et lille stykke af himlen. Det er godt nok lang tid siden jeg har spist det, og jeg er faktisk bange for at spise det igen, for sidst jeg gjorde det, kunne jeg slet ikke stoppe – mere vil have mere!
  10. Kanelknækbrød: det gode, fra Wasa! Det var engang både min morgenmad og frokost, hver dag – hvem sagde varieret kost? 😛