10 tilfældige om mig

Den der træning …

December er altid en måned hvor jeg giver mig selv lov til at spise hvad jeg vil. På den måde kommer jeg ikke til at overspise i weekenderne, for jeg vil så gerne spise alle de lækre julegodter og julemad, mens tiden er for det! Jeg plejer dog stadig at passe min træning – det er ikke sket denne december. Med eksamensopgave og julehygge er jeg røget helt ud af rytmen. Min sidste eksamen skal afleveres d. 13 januar, og derefter er det all in! Jeg skal tilbage i min gode form og min gode rytme! Jeg elsker min aktive livsstil, at spise sundt og nyde når jeg spiser chokolade! Når jeg træner og spiser sundt er jeg glad, frisk og kan overskue hele verden! Derfor skal jeg tilbage i min gode rytme! Normalt vil jeg sige: vent ikke til mandag med at starte – start nu! Men jeg ved med mig selv, at jeg har brug for at fokuserer på min eksamen! Og derfor giver jeg den gas fra d. 13 januar! Hvad siger i? Er i med mig?