11 år

I dag er det 11 år siden at jeg så min mor sidste gang. Som nogen af jer ved, så døde min mor i 2004 af en svulst i hjernen. Hun var syg i mange år, så hendes død kom ikke som et chok – men det har ikke gjort sorgen mindre. Hun døde da jeg var 11 år, så i dag har jeg levet lige så længe uden min mor, som jeg gjorde med hende. Det er næsten ikke til at forstå. Foråret er altid en speciel årstid for mig. Min mor har fødselsdag d. 9 april og døde 1. maj – så det er en årstid der for mig er forbundet med mange følelser. Det er ikke sådan jeg bare vågner op og er ked af det på hendes mærkedage, men selve denne periode påvirker mig altid. Jeg savner hende så meget, jeg tænker på hende hver evig eneste dag.  Jeg ville sådan ønske at hun stadig var her, eller at jeg bare kunne se hende en sidste gang. Selvom der er gået 11 år, så føles det som om at det var i går jeg mistede hende. Jeg kan ikke forstå hvorfor hun skulle her fra, der er så mange der ville ønske at hun kunne blive. Men engle er kun til låns og jeg håber bare at hun er et langt bedre sted. Jeg kan i hvert fald aldrig give slip i håbet om, at jeg en dag skal se hende igen. Og selvom jeg sidder her, med et hul i mit hjerte, så kunne jeg ikke ønske mig, nogen anden mor end hende. 

Fit Fast Food #1

Udgivet den 28. april 2015 af Amalie

Har i set at jeg har oprettet en ny kategori? Den hedder “Opskrifter” og som navnet antyder så kan i her finde de opskrifter jeg deler på bloggen – de har før ligget under sundhed; men der er også mange andre indlæg i den kategori og derfor synes jeg, at jeg ville samle opskrifterne i en kategori.

Jeg synes det er let at være sund når man har en masse tid til at stå og lave mad; udfordringen kommer hvis man er træt, har travlt eller er syg (som jeg er i dag): så virker det pludselig meget mere overskueligt at købe en pizza, fremfor at skulle stå og lave mad. Derfor vil jeg dele mine sunde løsninger til hurtig mad, i indlæggene “Fit Fast Food” – og dette indlæg er det første i rækken.

Indgredienser til Fit Fast Food #1 (1. person)

En pose Bami Goring (købes i fakta, på frost.)

En rød pebber.

Fremgangsmåde

Varm Bami Goringen ved middel varme på en pande, i 15 min.

Skær den røde pebber i stykker og kom den i retten når den er klar.

SÅ SIMPELT! Det tager ja, 15 minutter. Det er ikke en fantastisk smagsoplevelse, men det smager godt og er en god løsning når man har travlt – og langt sundere end en pizza  Kalorie indholdet i denne ret er ca. 557 kcal.