Anine Bing og Cooee

 

 

Den søde blogger Anine Bing, som har den dejligeste blog hvor hun fortæller om hendes hverdag og livet med hendes datter Bianca, har for noget tid siden været gæste designer for Cooee. Hendes kollektion er intet mindre end fantastisk. Jeg ville elske at eje alle udgaverne af Star Mini og Heart Mini, de er så simple og fine! Jeg ville lige dele dem med jer og anbefale Anines blog til jer, jeg synes hun er vidunderlig. Smykkerne finder i på Cooees Wepshop her.

 

Star Mini og Heart Mini. Jeg fortrækker guld, men sølv udgaverne er virkelig også fine.

 

Star Mini som ring, super fin – ville også være super cool hvis den var lavet så den kunne sidde på det yderste led af fingeren.

 

Men min aller aller aller yndlings udgave af Star Mini og Heart Mini er halskæden, den er så fantastisk! Næsten usynlig på halsen. Jeg ville elske at eje Heart Mini i guld, jeg synes den er perfekt!

Hvad synes i om smykkerne?

– Amalie.

Udgivet i Mode | 2 svar

Lækre billeder

Udgivet den 23. februar 2012 af Simone

 

 – Håber alle har haft en dejlig dag. Simone

 

Udgivet i Andet | Skriv et svar

Prep + Eye Prime

Udgivet den 23. februar 2012 af Simone

 

Under min øjenskygge bruger jeg denne primer fra Mac. Den er god som en base og får øjenskyggen til at holde længe. Når man lægger den på bliver huden rigtig fin og jævn. Derfor kan den også bruges uden øjenskygge ovenpå, hvis man gerne bare vil have et naturligt look. Konsistensen er cremet, så jeg smører den bare på med fingrene. Synes det er lettest.  Kan købes hos Mac for 145 kr.

– Simone

 

Udgivet i Skønhed | Skriv et svar

Drømme Accessories

Udgivet den 22. februar 2012 af Amalie

2

Overskriften siger sig selv, hvis jeg havde alle disse ting ville jeg være ovenud lykkelig  Jeg elsker lyse farver, de er bare så fine! Jeg glæder mig til sommer når man kan bruge en masse nude ting. Jeg skal ihvertfald have solbrillerne og som jeg nævnte igår er jeg virkelig varm på Mulberry tasken. Har i nogle sommer drømme når det kommer til tøj/accessories?

 

Solbriller: RayBan. Taske: Mulberry. Sko: Jeffrey Campbell. Armbånd: Nialaya.

– Amalie.