Annas Appetit

Velkommen til Annas Appetit!

Jeg er jo så heldig at være inviteret på gæstevisit i boblen. Den skal smages til og som madentusiast er det min ambition at glæde jer med mad I forhåbentlig vil inspireres af.

Jeg er en glad amatør der elsker at være kreativ og håber at mine erfaringer og roderier vil motivere jer til at nyde livet og lave velsmagende mad til jer selv og jeres kære.

Jeg har for nylig lanceret min nye blog; ”Memories of Emily Ann” der fokuserer på mad og fotografering. Jeg elsker kombinationen af et øjebliks nydelse og et smukt foto at mindes det ved. I skal være velkomne til at hilse på mig!

God fornøjelse og velbekomme!

 

Granola med kokos, ananas og kakao:

Udgivet den 1. november 2015 af Anna Emilie Jordan Langsted

Jeg elsker granola! Jeg kan perfektionere det til min personlige smag og på et øjeblik har jeg et sund og velsmagende alternativ til fabriksvarianten, Gud ved hvad der er i.

Denne variant er en eksotisk granola der minder om ferie.

Hos mig leveres frugt og nødder typisk af Exotic Mix i Københavns Torvehaller. Produkterne er af en imponerende kvalitet og så er det jo praktisk med et varierende sortiment når man nu skal rode med tropiske frugter i nordiske Danmark.

 

· Ingredienser:

200 g. havregryn

100 g. mandler

1 frisk vaniljestang

1 tsk. salt

110 g. honning

75 g. kokosflager

75 g. tørret ananas

25 g. kakaonibs

 

Ovn temperatur: 175°C · Almindelig

· Instruktioner:

Alle ingredienser ekslusiv kokos, ananas og kakao kombineres og bages i 15 minutters tid. Husk at rode i det nu og da.

 

Konsistensen bliver kedelig hvis man ikke venter, så når temperaturen er til at leve med, suppleres granolaen med kokosflager, tørret ananas og kakaonibs og opbevares i hermetisk emballage.

 

Nyd den med yogurt natural, frisk frugt og bær.

Godmorgen!