Dream and Fiesta

Dream er navnet på min smukke cardigan og fiesta er navnet på mine søde joggingbukser, begge dele fra Zanca|Sonne. Jeg er super glad for mine udsalgskøb! Et lyst outfit på en grå regnvejrsdag, det kan da kun hjælpe lidt på humøret  !

 

Som i ser stumper bukserne lidt, selvom jeg har valgt dem i en str. M, så de skal bruges med et par støvler – og så bliver det selvfølgelig meget nemmere når vejret bliver bedre og man ikke behøver sokker  Toppen i skimter inden under er en gammel sag fra Vero Moda.

 

Close-up på blonderne på joggingbukserne. Det er så fedt at disse bukser også vil kunne bruges til finere lejligheder, hvor man normalt ikke ville trække i en joggingbuks.

Og et closeup på cardigannen, den har det fineste guld-glimmer stof! Jeg elsker den 

– Amalie.

Udgivet i Mode | Skriv et svar

Friday Night

Udgivet den 10. januar 2014 af Amalie

Fredag aften er blevet brugt i sofaen, med en plade marabou, bloglæsning, Geordie Shore og hygge tøj! Jeg er næsten færdig med min sidste eksamens opgave for denne gang, den skal afleveres mandag! Og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig  Så har det altså stået i eksamens tegn siden 1. december! Det er på tide med noget ferie  Jeg vil snart smutte i seng, her er lidt inspo at sove på 

 

 

Lille update!

Udgivet den 7. januar 2014 af Amalie

2

Efter jeg klikkede de fede jogging-bukser jeg fra Zanca|Sonne igår, opdagede jeg at en lækker cardigan som jeg har haft øje på længe også er på udsalg! Så den blev jeg også nødt til at klikke hjem! Jeg kontaktede Zanca|Sonne da jeg havde bestilt for at hører om ordrerne kunne blive slået sammen, så jeg ikke skulle betale 2 x fragt, og de var super søde og ville se om det kan lade sig gøre! Det synes jeg er god service, for det er jo min egen “fejl.”

 

Det er den lækre cardigan jeg har bestilt hjem. Den bliver super fin, især til forår hvor jeg kan nøjes med at have en lille top inden under  I finder den her. Den er sat ned fra 350 til 175! 

– Amalie.