Et lille trænigs tip

Et meget lille og simpelt tip som jeg selv bruger til motivation. Nike’s slogan lyder jo “Just Do It” og det er virkelig noget jeg har med i baghovedet når jeg træner. Jeg tænker ikke på træning som et valg, jeg tænker på det som noget jeg skal. For mig er der ingen undskyldninger for ikke at træne. Der er ikke noget der hedder at man er for træt, vejret er dårlig eller at man hellere vil noget andet. Den eneste undskyldning er hvis ens krop fysisk siger fra og man kan mærke at det ikke vil medføre noget godt at man træner. Så dette var bare lige et indblik hvordan jeg mentalt motivere mig selv til at træne. JUST DO IT!

Anne Gadegaards Blog faldt jeg over dette billed i hendes indlæg Lidt Mobil Pics. Tænkte at det er en god inspiration hvis man gerne vil få mere træning ind i hverdagen 

Selv startede jeg dagen med en løbe tur og dejlig morgenmad

Ristet rugbrød med Banan og grøn the. Super nem og sund morgenmad