iPhone 5s

Udover det smukke tørklæde fra Buch Copenhagen som jeg viste i indlægget her, fik jeg også en iPhone 5s i julegave af min elskede far. Jeg har haft alle iPhones fra silverbacken til iPhone 5s og det her er klart min favorit, selvfølgelig er den lækker at bruge og med nye funktioner som touch-lås og slowmotion mulighed når man filmer  Men jeg må indrømme at det er designet der gør, at jeg er helt vild med den  Jeg har den i guld.

 

Er i også til iPhone eller  ?

– Amalie.

Udgivet i Andet | Skriv et svar

Inspo

Udgivet den 25. januar 2014 af Amalie

Lørdag = hygge med gossip girl, senere skal jeg ses med nogle dejlige mennesker fra min gymnasie klasse  Det bliver en rigtig dejlig dag!

                     

 

– Amalie

Udgivet i Inspiration | Skriv et svar

Nilens Jord

Udgivet den 24. januar 2014 af Amalie

Jeg bruger øjenskygge i hverdagen, blot en sart brun – og jeg har netop fundet en ny favorit!

 

Info ser i her: Nilens Jord Eye Shadow 618

Den er helt perfekt til hverdagen, den er meget sart på øjenlåget – jeg har prøvet at tage et billede af den på, men lyset er bare ikke godt idag. Man ser faktisk farven rigtig godt på dette billede  

Jeg er stor tilhænger af Nilens Jords øjenskygger, jeg har nemlig en anden som jeg har haft i to år – og der er stadig mere i, det var den jeg brugte i hverdagen før! Så den har altså været flittigt brugt i de sidste to år! Desuden holder de hele dagen  Her ser i lidt billeder af min anden favorit:

 

Info på den er: Nilens Jord Eye Shadow 635. Den har det flotteste glimmer, som i kan se på billederne! Det er jeg altså stadig helt vild med – og når jeg engang løber tør skal jeg have en ny! Billederne her er taget fra to år siden, nu kan man godt se øjenskyggen er blevet brugt 

– Amalie.