JEG VANDT!

 

 

2

Jeg har (som så mange andre) deltaget i et hav af konkurrencer, både på instagram, facebook og blogge – og jeg vinder aldrig noget! (Må hellere lige indskyde at jeg vandt et års forbrug af bonbon slik, da jeg var 6 år – men ellers har jeg aldrig vundet noget 😉 ) indtil d. 11 april, hvor jeg vandt en masse lækre makeup produkter fra Lancôme, som den skønne blogger Danica Chloe havde udlovet på sin Instagram! Jeg har fulgt hendes blog i mange år og hun er bare så skøn – jeg kan klart anbefale jer at tage et smut forbi hendes blog, hvis i ikke allerede kender den. Jeg var helt oppe og køre da jeg så at jeg havde vundet – og jeg er så glad for produkterne! Nederst i indlægget ser i produkterne jeg vandt, men først vil jer vise et af de skønne produkter, nemlig denne smukke læbestift.

 

Som i ved bruger jeg næsten altid rød løbestift til fest, men det synes jeg er lidt for voldsomt til hverdag – denne farve synes jeg er helt perfekt.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive den? Lidt brunlig, lyserød måske? Jeg er vild med den. Hvad synes i? 😀 Jeg har tegnet mine læber op, som vist i indlægget her.

 

Jeg vandt en rouge, en serum til huden, en foundation, en highlighter, en mascara og læbestiften. Og hold nu op det er nogle gode produkter, jeg ved slet ikke hvordan min S.U. skal klare det, når de slipper op