Outfit

Det er lang tid siden jeg har vist et outfit her på bloggen, men det gode vejr gør det jo også lidt nemmere at tage nogle finere outfits på. Når det er koldt gemmer jeg mig gerne i store trøjer og varme sokker 😀 I dag får min kæreste og jeg besøg af familien, faktisk om en halv time, for at fejre min kærestes fødselsdag (lidt forsinket, det var d. 27/2) – så vi har været i fuld sving i køkkenet siden kl. 08 i morges 😛

 

Dagens outfit: Cardigan fra Zanca Sonne (modellen hedder Mynte, den er udsolgt online – men kontakt dem og hør om de har flere i butikken. Det var der jeg købte min  De er rigtig gode til at svare på deres facebook side.) Top fra vila, gemacher fra H&M og sko/sutsko fra spanien.

Der er glimmer i cardiganen og så er den vildt blød – jeg er helt vild med den! Og så får i også lige et kig til mine beskidte sko, men de er altså dejlige at tøffe rundt i 😉Dagens armcandy: Armbånd fra Louis Vuitton, tyndt armbånd fra Maanesten, elastikken ved jeg er købt i Nørregaard på Strøget, men ved ikke hvad mærket er – jeg har fået den af en veninde  V-ring fra Maanesten og den anden ring er fra Dyrberg/Kern.

Her er dækket op til familien og nu glæder jeg mig til varm kakao og boller 😀

– Amalie.

 

Forårs fødder

Udgivet den 15. april 2015 af Amalie

Nu når foråret er på vej, er det også tid til at pakke vinterskoene væk og finde nogle lettere udgaver frem – eller måske endda forkæle sig selv, med et nyt par sko til foråret? 😀 Abelone er en butik, fysisk såvel som online, der har skabt et univers af lækkert design, i høj kvalitet. Hos Abelone kan man finde en masse lækre sko, tøj og accessories online. De forhandler f.eks. lækre sko fra mærket Bronx, som kan findes online her. På kollagerne herunder har jeg samlet mine sko-favoritter, som ville gøre forårs fødderne fine og lidt andet godt 😛

 

Hvor fed er denne kjole lige? Ej, jeg elsker alt med sjove mønstre! I husker måske min ananas jumpsuit? 😛 Til sådan en fed kjole kunne man både have et par klassiske Birkenstocks (som også er rigtig sunde at gå i) eller et par fede slippers på til.

Mere mønster; her i partisan varianten! Denne skjorte kunne styles med et på læder leggings og et par læder espadrilles. Mønster + læder + læder = rigtig godt 😉 Tingene på begge kollager er alle fundet på Abelones online shop, som i finder lige her.

Nu vil jeg smutte i seng! Det har godt nok være en lang dag.

– Amalie.