Personligalmanak

Jeg har altid elsket at skrive kalender, for det første giver det et godt overblik over ens planer og for det andet så kan man kigge tilbage på de ting man har lavet. Faktisk bliver en kalender tit mere en dagbog end en kalender for mig og derfor kan jeg rigtig godt lide at min kalender er personlig. Før i tiden havde jeg en helt klassisk kalender med en plastiklomme hvor jeg puttede en masse billeder ind i og på den måde designede den selv, men nu er der kommet en meget lettere måde at lave sin helt egen personlige kalender! personligalmanak.dk giver dig mulighed for at designe din egen personlige kalender. Du vælger selv hvordan din kalender skal se ud inden i, du designer selv din forside og bagside, du kan selv vælge hvilken måned din kalender skal starte i og du kan sætte dine personlige mærkedage i den. Jeg har fået en kalender fra personligalmanak.dk og jeg er simpelthen så glad for den! Jeg bruger den hver dag og den giver mig virkelig et overblik – de sidste to år har jeg nemlig ikke haft en kalender, men bare brugt den på mobilen, men ih hvor er jeg glad for at jeg har en nu! Og nu har i også mulighed for at vinde en kalender fra personligalmanak.dk. 

For at deltage i lodtrækningen om en personlig kalender skal du

  • Like personligalmanak på Facebook her.
  • Følge Voresboble.dk på bloglovin her.
  • Like indlægget på bloglovin.
  • Og sidst men ikke mindst, smide en kommentar til dette indlæg.

Jeg finder vinderen af kalenderen d. 24/10 via tilfældig lodtrækning. Her er nogle billeder af min kalender

 

Jeg har selv valgt designet inden i og f.eks. også valgt at jeg ville have en boks med dagens træning, så jeg kan notere hvad jeg har trænet og hvor længe – det ved i jo jeg går op i 

Forsiden og bagsiden har en plastikside om sig, så den ikke bliver ridset.

Det her er så min forside, hvor der er et billed af min kæreste og jeg – og et citat som jeg elsker fordi det minder mig om vores kærlighed. Så er der et billed af min mor, min lillesøster og jeg – så jeg ser dem hver evig eneste dag og det er skønt!

På bagsiden er min kæreste igen 😉 Og så fire af mine aller aller tætteste veninder! Så det er virkelig også skønt at kunne kigge på dem hver dag og tænke på hvor heldig jeg er at have dem i mit liv!

 

Jeg har også selv valgt hvad der skal stå på den første side. “Eat diamonds for breakfast and shine all day” er et citat der minder mig om at se det gode i livet og udstråle positiv energi uanset hvad