pinqponq #giveaway

Jeg er vokset op i en rygsæk – ej det er måske at overdrive en lille smule ;) Men så længe jeg kan huske, har min far haft med rygsække at gøre – han har både haft argenturet på Eastpak og JanSport i Danmark. At have en far med mere viden om rygsække end en bager har om kager, så ved jeg selvfølgelig også hvor vigtig det er for ens ryg, at man bruger en ordentlig rygsæk, fremfor en taske man smider over den ene skulder, meeeen det behøver ikke at betyde at jeg har hørt efter. For at være helt ærlig, så synes jeg ikke klassiske rygsække er særligt fede og jeg føler mig lidt som en idiot med dem på :P Sagen er nu den, at jeg er begyndt at lide af hovedpine, som kommer fra min nakke (jeg laver snart et indlæg om det og fortæller hvordan jeg er kommet af med min hovedpine, på blot en måned!) og derfor har jeg nu anskaffet mig en rygsæk til studiestart og det er en rygsæk af mærket pinqponq. Min far, Morten Gydesen, og hans partner, Jakob Poulsen, er sammen ved at få taskemærket pinqponq til Danmark, det er dog primært Jakob Poulsen der vil stå for det. Pinqponq laver tasker til mennesker der bor i byen og de behov som man typisk har på farten. De går ikke kun op i takserne skal være funktionelle, deres produkter skal også se godt ud – og det er virkelig vigtigt for mig, ISÆR når det kommer til rygsække, som jeg i forvejen ikke er særlig stor fan af. I kan tjekke taskerne ud på pinqponqs hjemmeside som i finder her.

Nu har i mulighed for at vinde den samme taskemodel som jeg har. For at deltage i konkurrencen skal i følge disse tre punkter:

 • Følg min blog på bloglovin’ her.
 • Like dette indlæg på bloglovin’.
 • Smid en kommentar til dette indlæg hvor i skriver hvilken farve i gerne vil vinde tasken i. Modellen hedder: Cubiq Small DLX og i kan se de forskellige farver her.

Vinderen bliver fundet via lodtrækning d. 26/8 og bliver kontaktet via mail.

 

Jeg synes rygsækken passer rigtig godt til mit tøj og jeg føler mig heldigvis ikke som en idiot med den, jeg synes nemlig den er rigtig fed  . I ved jo jeg er glad for lyse farver og jeg synes denne lysegrå passer perfekt til mit tøj!

 

Sådan ser tasken så ud. Som i ser er der en masse rum inden i den. På dette billede har jeg udfyldt den som jeg ville bruge den på en studiedag. Her skal jeg ALTID have min computer med, ofte et kompendium, en bog og en flaske vand. Jeg glæder mig til at bruge den på studiet og behandle min ryg ordenligt, uden at ligne en idiot :P

– Amalie.

Relaterede indlæg:

Dette indlæg blev udgivet i Andet, Mode af Amalie. Bogmærk permalinket.

16 tanker om “pinqponq #giveaway”

  1. lovisen, skriver:

   Hvor ser den lækker ud. Kunne virkelig godt tænke mig at vinde den mørkeblå til min datter, hendes nuværende Jansport rygsæk trænger til en udskiftning. Og jeg kæmper lidt med hende for at få hende til at forstå at tasken skal sidde på ryggen, og at man bruger begge skulderstroppe.

   Svar ↓

  1. Anne P., skriver:

   Nøj, hvor er den fed! Jeg forstår 100 %, hvad du mener med praktisk rygsæk vs. smart. Jeg er selv fys, så vil jo på den baggrund gerne passe på min ryg og nakke, meeeen, har også en lille fashionista gemt i maven, som græmmer sig over de mere eller mindre grimme praktiske rygsække. Derudover har jeg ikke kontor og behandlingsted samme sted, så slæber alting frem og tilbage, så det kunne være fedt med en lækker rygsæk. Hvis jeg er den heldige ønsker jeg mig helt klart samme farvekombi som du har valgt. Krydser fingre!

   Svar ↓

  1. Far, skriver:

   Men husk nu…at bruge begge stropper-du møzz

   Svar ↓

    • Amalie, skriver:

     Det gør jeg da også! Det kan du selv se på billedet dumme! :P

     KYS!

     Svar ↓

  1. Cillemus, skriver:

   Hvor er den fed og praktisk! Den ville jeg så gerne eje i sort

   Svar ↓

  1. Karoline, skriver:

   Jeg vil så gerne vinde denne taske i mørkeblå, da jeg selv skal starte på uddannelse til september, og der er en god rygsæk jo et must! Også er den da utrolig smart med de mange rum indelinger i tasken, til de forskellige ting man skal have med (:

   Svar ↓

  1. Maria Ørum, skriver:

   Vil gerne vinde den lyseblå til min ældsre søn, han cykler hver dag til skole med skoletaske på ryggen, så kunne være dejligt hvis den nu også var god for ryggen og samtidig lidt smart ;)

   Svar ↓

  1. trine229, skriver:

   Ønsker mig en i sort – jeg er nok ret konservativ på det området;)

   Svar ↓

  1. Anette Dahl Povlsen, skriver:

   Ønsker mig den i mørkeblå , den ser vildt god ud

   Svar ↓

  1. Ananas Aviaja, skriver:

   Hvor er den cool!! Jeg er helt vildt med den mørkeblå af slagsen, som ville være et godt supplement til min ellers sorte og grå tøj  Elsker designet – praktisk men skønt, som mange tasker halter lidt med at kunne kombinere!
   Knus

   Svar ↓

  1. Katrine K, skriver:

   jeg kunne godt tænke mig den i mørkeblå, grå og sort – skal lige vælge, hvis jeg er den heldige…

   den ville være god når jeg render rundt til arbejde og forskellige fritids interresser ( både mine og min datters) – med mindre min datter hugger den først, så kan det være det bliver hendes nye skoletaske

   Svar ↓

  1. Amalie Nielsen, skriver:

   Den ville godt nok være for fed at eje i mørkeblå! håber så meget jeg vinder!

   Svar ↓

  1. Kris Ehlers, skriver:

   Super fed taske! Tror min kæreste ville blive super glad hvis jeg vandt den til hende i mørkeblå!

   Svar ↓

  1. Rikke Nielsen, skriver:

   Mega fed taske. Ville så meget gerne eje en mørkeblå

   Svar ↓

  1. Pingback: Giveaway / Pinqponq | sophiespetzler blog

 1. Emma S., skriver:

  Ej hvor er de fine! Kan bedst lide den du har i grå, så den ønsker jeg mig. Perfekt til studiestart om 10 dage (argh og ih!)