Snap to the Chat

 

Uh hvor jeg elsker Snapchat. Jeg elsker ikke kun at lave Mystorys – jeg elsker også at følge andre. Så jeg tænkte; at jeg ville dele mine favorit-snapchattere med jer. Og hvis i kender nogle fede snapchattere må i meget gerne smide deres brugernavn i kommentarfeltet, så jeg kan tjekke dem ud.

Danske favoritter

Carolina Noemi Martinez (Cneomimartinez): Hun er så utrolig smuk, at jeg nærmest er ligeglad hvad hun lægger på sin mystory, bare jeg kan se hende! Hun poster primært selfies og snak – og det falder i god jord hos mig.

Medina (medinachatsnap): Medina kender i, vores smukke popdronning – jeg synes det er sjovt at få et lille glimt af hendes liv gennem snap.

Tine Grønnemark (tinegronne): Tine er bikinifitness atlet og har lige vundet DM. Hun poster en masse træning, mad og hundebabyer. Jeg synes det at følge med i sådan en fitness-piges hverdag.

 

Irina Babenko (irinathediva): De fleste af jer kender nok Irina. Jeg er først lige begyndt at følge med på hendes sociale medier og jeg synes hun er super underholdene – hun virker til at være meget nede på jorden og så er hun ikke bange for at sige sin mening.

Amalie Szigethy (amalieszigethy): Okay, Amalie er min guilty pleasure numero uno – jeg har elsket hende siden ‘Amalies Verden’ 😉

Kathrine Brohus (kathrinebrohus): Jeg elsker at følge med på min smukke søsters snapchat – jeg er ret afhængig af at have kontakt til hende på alle måder 😀 Hendes snapchat er meget i stil med min, så hvis kan lide at følge mig – skal i helt sikkert også følge hende.