Snapchatbrugere

 

 

 

Udenlanske:

Natalie Halcro (natalie_halcro): Primært festsnaps – hun er meget Kim Kardashian-agtig i sit look, og det var faktisk derfor jeg startede med at følge hende.

Jayde Pierce (jaydepierce): Jayde Pierce er klart en af mine absolutte favoritter. Hun er smuk, sød og sjov – hun snapper rigtig meget ved at snakke direkte til sine følgere og det synes jeg er super fedt. Det er lidt som at følge med i en serie 😛

Kylie Jenner (kylizzlemynizzl): Jeg ELSKER alle the Kardashians/Jenners, så jeg følger selvfølgelig Kylie på snap – og hvis de andre familiemedlemer havde en snapchat, så ville jeg også følge dem.

Taz’s Angels (wearetazsangels): Fem piger, der bor sammen i et hus – det er drama waiting to happen. Der går mange rygter om hvad Taz’s Angels laver og jeg kan egentligt ikke helt finde ud af det, men én ting er sikkert; de er super underholdene at følge. De er nogle meget ærlige piger, der giver os et indblik i deres vilde liv i Miami.

 

Husk at i også kan følge mig på snapchat, mit brugernavn er: 

 

 

 

LIBRA

Udgivet den 7. november 2015 af Amalie

Jeg elsker astrologi! Jeg synes stjernetegn er vildt spændene – og jeg tror på at der er noget omkring sammenhængen mellem vores stjernetegn og personlighed. Jeg er selv vægt i stjernetegn og det ses blandt andet ved mit store behov for opmærksomhed (som ikke nødvendigvis er et specielt charmerende personlighedstræk, men ikke desto mindre sandheden; dem der kender mig, vil kunne nikke genkendende til at jeg er særdeles højtråbene.) Og opmærksomheds behovet kommer jo også til udtryk qua min blog. Men ja, jeg synes altså det er sjovt hvordan stjernetegn kan beskrive ens personlighed – også de sider der ikke er de bedste.

I fødselsdagsgave har jeg fået en smuk halskæde med mit stjernetegn af to af mine dejlige veninder – og jeg er simpelthen så glad for den, den er lige mig!

 

∆ HALSKÆDE ∆

∆ ØRERINGE ∆

Jeg fik faktisk halskæden i gave to gange. Så den ene har jeg byttet til de midterste øreringe, på dette billede  Både halskæde og øreringe er fra Moss Copenhagen og det fede ved deres smykker er ikke kun designet men også prisen – hvor de fleste kan være med.