The Honest Guys

 

I husker måske at jeg i dette indlæg nævnte at jeg gerne ville begynde at meditere og det jeg så begyndt på nu. Jeg har i lang tid brugt The Honest Guys guidede meditationer, når jeg ikke kunnne sove; det skrev jeg om i indlægget her. The Honest Guys laver de bedste guidede meditationer jeg har prøvet og det er også dem jeg bruger nu, når jeg mediterer om dagen. At meditere giver mig en ro og et overskud i hverdagen. Især roen kan jeg have problemer med at finde af mig selv; jeg er et menneske der har mange tanker, både positive og negative og jeg synes at meditation hjælper mig til at rense ud i mine tanker. Der er så meget fokus på sundhed for tiden, man skal træne og spise sundt – og det er jeg også helt enig i, men man skal også huske at ens sjæl skal være sund og fyldt med positiv energi. Og det mener jeg at meditation kan hjælpe med  Her er nogle af mine yndlings meditations videoer.

 

 

 

Forårs-frikadeller

Udgivet den 20. april 2015 af Amalie

I dag stod aftensmaden på en sundere udgave af de klassiske frikadeller – de blev lavet med havregryn og hvidløg og bagt i ovnen :)! Jeg savnede godt nok lidt af den klassiske løg smag – så næste gang jeg laver dem tilføjer jeg nok et revet løg

Indgredienser til to personer (og en masse ekstra frikadeller)

500 g. hakket svine- og kalvekød

3 fed hvidløg

1 1/2 dl. skummetmælk

2 dl. havregryn

2 æg

Salt og peber

1 broccoli hoved

2 avocadoer

1/2 citron

All Around Krydderi

Evt. et løg

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 225 grader.

Bland kød, æg, mælk, havregryn, hvidløg, løg, salt og peber sammen til en fars. Form frikadellerne med to skeer og sæt dem på bagepapir på en bradepange. De skal have 25 min. øverst i ovnen.

Sæt noget vand til at koge – når det koger kommer broccolien i (skåret i den størrelse stykker man ønsker.) Broccolien skal koge i 1 minut og derefter tages gryden af, efter 2 yderligere minutter hældes vandet fra.

Avocadoerne moses i en skål, tilføj citronsaft og All Around krydderi efter smag.

Servér :)!

 

Jeg håber det smager

– Amalie.

Udgivet i Opskrifter | Skriv et svar