The Met

Normalt går jeg ikke så meget op i når der er adwards shows, gallaer eller andet, hvor kendte viser smukke kjoler frem. Misforstå mig ikke, for jeg elsker da at se billederne, men det er ikke noget jeg har skrevet et indlæg om før (det ved jer, der har fulgt bloggen længe også 😛 ) Men da jeg vågnede i morges svømmede min insta i smukke see through kjoler og jeg bliver altså nødt til at dele dem med jer, hvis i ikke selv har set dem 😀 Vi kan vidst hurtigt blive enige om at Beyoncé, Kim Kardashian og Jennifer Lopez kjoler minder om hinanden.

 

Jeg synes Beyoncé ser så fantastisk ud i sin kjole! Hele hendes look er mit yndlings fra dette års Met Gala.

Selvom Beyoncés look er mit favorit look i helheden – så er Kims kjole altså min favorit kjole! Jeg synes den er fantastisk og eventyrlig. Og så synes jeg at slæbet med fjerene er utroligt smukt.

Jenifer Lopez ser altid fantastisk ud, men jeg er ikke så vild med hendes kjole. Selvom den minder om Beyoncé og Kims kjoler, er den ikke i nærheden af at være lige så smuk i mine øjne.Til sidst vil jeg vise jer Rihannas kjole, den minder slet ikke om de andre tre; men hold nu op hvor er den smuk og hvor er hun smuk! Hun ligner en prinsesse og jeg synes det er så fint med det tunge stof mod bar hud!

Har i nogle favoritter og er i enige eller uenige i mine?

– Amalie.