DIY-ideer til hjemmet

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at få nogle DIY-projekter udført. Måske kæmper du med lagerplads, organisation eller også keder du dig lidt og har brug inspiration til hvad du kan prøve som det næste. Spring over de butikskøbte dekorationer og tilpas dit værelse med ting, du selv laver. Læs med her og gennemse smukke DIY-projekter til dit hjem. 

Lær at strikke

At lære at strikke er sjovt og det er ikke så svært, som man måske tror. Der er flere grundlæggende færdigheder involveret i strikning, men når du først har fået det lært er det rimeligt ligetil. Du skal starte med at finde de bedste strikkeværktøjer for at komme i gang. Strikkepinde, en kugle garn og en garnnål er de tre ting som du først har brug for. Du kan starte med at strikke karklude og genanvendelige ansigtsservietter, og når du først er kommet ordentlig i gang, kan du lave puder, sweater og kurve! Der er intet, der oplyser et hjem så meget som noget du selv har lavet. Du kan se flere idéer online. Man kan også læse mere på fynsketidende.dk.

Giv din dør en kærlig hånd

Du kan imponere din naboer ved at male din hoveddør, hvilket øjer hjemmets tiltrækningskraft. At give hoveddøren et lag maling er en af de hurtigste og nemmeste måder at bringe et nyt look til dit hjem og indstille stemningen for besøgende, før de endda træder ind. Alt du skal bruge er en påfyldningskniv, sandpapir, pensler og maling. Fjern alle møbler eller dekorationer som ledsager din dør, så det ikke står i vejen. Derefter er det en god ide at gøre døren jævn – skrap alt gammel maling og brug sandpapir til at slibe hele døren indtil den bliver ensartet. Rengør derefter døren så der ikke er smuds og støv på den. Så kan du bare begynde at male! Farven er helt op til hvordan du vil have dørens udstråling til at se ud, så sørg for at det er en farve der passer perfekt til dig.

Udendørs biograf

Hvis du mangler lidt hygge i dit liv, så kan du kaste dig ud i at lave en udendørs biograf i din baghave. Udendørs biografer har bestemt været populære de sidste par år. Haven er det perfekte sted at trække sig tilbage til og den er oprettet kan du bruge den når du vil. Du kan på ingen måde behov for meget plads eller mange penge for at gøre dette til en realitet. Først skal du lave dit set-up: en skærm og en projektor. Du kan enten købe en udendørs biograf skærm (disse er efterhånden ikke så dyre) eller sætte en lagen, som du ikke bruger mere op som en. Projektorer kan også købes og selvom de er på den dyre side, så skal du tænke på dem som en investering. Efter du har styr på de to fundamentale ting, så er det nu du kan begynde at gøre det til dit eget. Gør det hjemligt og komfortabelt med tæpper, puder og nogle lyskæder. Så har du din egen udendørs biograf. Du må selvfølgelig heller ikke glemme snacksne.