Erotiske hjælpemidler og vibratorer

Erotisk legetøj er fast inventar i mange hjem. For det meste indgår erotiske hjælpemidler som et krydderi, der forlænger akten og giver et par mulighed for at finde nye måder at lege og eksperimentere på. Legetøjet bruges ikke altid i fællesskab. Indimellem benytter kvinden det også til nemt og hurtigt at få orgasme, når hun er alene. I det hele taget er udbuddet af erotiske hjælpemidler til kvinder langt større end til mænd. Kvinder kan vælge mellem en mængde vibratorer, klitorisstimulatorer eller kugler til at indføre i skeden. Det hele fås i et utal af former og farver, og det kan være vanskeligt at vælge. Også fordi det er individuelt, hvad kvinder oplever som godt og virksomt legetøj. Det kan derfor være nødvendigt at eksperimentere.

Mange kvinder har haft succes med en vibrator, der stimulerer såvel skede som klitoris, men som supplement til selve samlejet er det sikkert mere fornøjeligt med en lille vibrator, der udelukkende stimulerer klitoris – den slags vibratorer kan du finde her. Som en del af forspillet kan benyttes en “sommerfugl”. Den er, som navnet antyder, formet som en sommerfugl, der med ansigtet stimulerer klitoris, og med vingerne stimulerer resten af skeden. Sommerfuglen kan bruges liggende, siddende, stående eller gående og være pirrende, særlig fordi den fås med en fjernbetjening, som manden kan styre, som han lyster. Nogle oplever det mest pirrende, at skeden stimuleres med en dildo, en penis-efterligning, mens manden samtidig giver dem oralsex. Udover stimulering af skeden kan kvinden i ligeså høj grad pirres af duftende olier, en lille flere, blide eller mindre blide piske, og hvad der ellers er fantasi til. Nogen tænder desuden på indføring af buttplugs, som er små eller store stave, lavet til at blive indført analt. For manden kan det være sværere at finde erotisk legetøj, som han kan benytte, når han er alene. Er han træt af at bruge hånden, findes der forskellige dukker at fornøje sig med, men de fleste mænd oplever det kunstigt at penetrere en plastdukke med opspilet mund.

I mindre format findes skedekopier af silikone til at føre op og ned over penis, og med lukkede Øjne skulle det være muligt at opleve noget, der minder om den ægte vare. Er manden sammen med sin partner, kan det være pirrende, at hun om tungen har fastspændt en lille vibrerende stav, som får det til at rotere, når hun under oralsex bruger tungen omkring hans penis. For mænd, der tænder på at blive stimuleret analt, kan buttplugs være til stor glæde, og nogle bruger desuden en “pikring”, der placeres ved roden af penis med det formål at bevare blodet i penis, så rejsningen ikke falder.

Erotiske hjælpemidler er et krydderi og en fin måde at forlænge forspillet på. Batteridrevne maskiner bliver ikke trætte eller ømme og kan være til hjælp som yderligere stimulering, når manden giver oralsex, eller når kvinden har vanskeligt ved at opnå orgasme. Udover decideret erotisk hjælpemiddel er det i den seksuelle akt muligt at benytte sig af stort set hvad som helst, så længe partnerens grænser ikke overskrides.

Nogle smører hinanden ind i flødeskum, chokolade eller honning, andre benytter sig af isterninger, stearin eller olie. Nogle bruger håndjern eller fastbinding for at berøve partneren uligheden for at gengælde kærtegn. og atter andre benytter, bind for Øjnene, sådan at partneren ikke kan forudse de handlinger, man har planlagt. Eller kombinationer af det hele. Får et par lyst til at eksperimentere med sexlegetøj, kan de tage hinanden i hånden og gå på indkøb i en erotisk butik. Personalet kan give den vejledning, man ikke får ved handel over internettet. Samtidig vil udvalget i butikken give parret indsigt i, hvad de hver især særlig tænder på og fascineres af.