Et lille trænigs tip

 

Jeg har…….

 

Jeg har været lænket til spanking bænk, fået smæk i et par timer, jeg har været hængt på korset, fået smæk i et par timer, jeg har tilfredsstillet min Herre efter Hans ønsker, og forsøgt at gøre mit yderste til at være den sub som Han kan være stolt af og tilfreds med. Jeg har serviceret Ham og sikret at Han var tilfreds, jeg har siddet for Hans fødder i Catonium, nøgen, blindfoldet, bundet, sårbar og underkastet for HAM, og Ham alene. Opium-Berlin Cabaret Catonium outfit

 

Jeg har fået besked om at skulle tilbringe natten i bur, hvilket freakede mig komplet ud – jeg undgik dette da jeg fik lov til at putte hos Herren og se film, inden jeg skulle i buret, men filmen var en gyser og tøsen er ikke super god til den genre, så hun var panikken og ikke tryg ved situationen om at skulle sove i buret – men mindfucket under filmen om at skulle sove i bur, var rigeligt til at jeg reagerede.

 

Jeg har sovet lænket og låst til sengen, og jeg har ladet mig bruge af Herren. Jeg har været kæk og provokerende men jeg har taget min straf, jeg har været mig som jeg er bedst, og jeg har taget min straf for ulydigheder. Jeg har fået lov til at lege ved Hans side i sengen, med Hans greb om halsen på mig, jeg har tændt på Hans blik og Hans ordre.