FRÆKKE KOSTUMER

Intet kan tænde mere op under din partner som at iklæde dig et eller flere frække kostumer. Genskab gnisten mellem jer – eller krydr jeres i forvejen fantastiske sexliv ved at overraske med et frækt kostume til voksne.

Mange forbinder de frække kostumer med kun at være noget en kvinde påfører sig, men der findes faktisk et hav af kostumer til både kvinder og mænd. Kostumer er fantastiske til et frækt forspil, rollespil eller til at overraske kæresten, når han eller hun mindst venter det.

Kostumer er en fantastisk måde at tænde op under sexlivet eller at lege en anden person for en stund. De frække kostumer kan være et godt skridt mod at slå sig mere løs i soveværelset, hvis du for eksempel kan have en tendens til at være lidt genert og tilbageholden.

Herunder ser vi nærmere på nogle af de mest populære kostumer lige nu. Lad dig endelig inspirere af kostumerne, så dit sexliv kan nå nye højder!

Frække kostumer til hende

De fleste mænd løber rundt med fantasier af den ene eller den anden slags. Måske at blive plejet af en fræk sygeplejerske eller tage husholdersken impulsivt ind over bordet. Selvom I er i et seriøst forhold, er det mere end okay at udforske den slags fantasier med hinanden.

 

 

Lidt ekstra omsorg

Klæd dig på til en dag i forkælelsens tegn og tag dig ekstra godt af din mand. Eller overrask ham i sengen når han ligger syg ved at komme ind i dette lækre sygeplejerske kostumeog tag dig godt af ham på alle tænkelige måder.

Dette sygeplejerske kostume er fremstillet i 100% polyester og kan med garanti tilføre soveværelest en masse ny og spændende energi. Det er et super fint og pikant kostume, der gemmer en smule til fantasien. Det kan med fordel piftes op med frække selvsiddende strømper og et strømpebånd. Slip fantasien løs!

Et andet alternativ er dette frække og mere udfordrende sæt. Dette sygeplejekostume har et større fokus på kvindens barm, hvilket mange mænd finder ekstra attraktivt. Med dette frække kostume får manden ligefrem lyst til at være syg og have behov for pleje.

Begge kostumer er elegante og vil uden tvivl fyre godt op under din partner.

Frække superhelte kostumer

Tænder din mand på en magtfuld kvinde, der redder dagen? Så findes der et bredt udvalg af frække superhelte kostumer!

Et af de mest populære er den verdenskendte Catwoman! En fræk mis i tætsiddende sort catsuit. Hun kan en masse frække tricks og er utrolig smidig. Kom kravlende op over din mand i dette kostume og han vil blive helt vild. Dragten er i den dyrere ende, men der medfølger til gengæld alt!

Her får du et frækt kostume ud over det sædvanlige. Dette catsuit er et af de frækkeste på markedet og vil uden tvivl bidrage til fantastiske og intime oplevelser under dynen. Suitet er udstyret med tre forførende lylåse og er samtidig bundløs. Intet kan forføre som catwomans blik.

Alternativt er der også det lidt mere almindelige superheltinde-kostume (superwoman), men som absolut ikke er mindre fræk. Hun er opmærksom, grundig og færdiggør altid sit arbejde. Dette kostume er til en overkommelig pris og der medfølger kjole og kappe. Her kan du også med fordel supplere med forførende lange øjenvipper.