Hvor træffer en det bedste MC lån? 

Hvor træffer en det bedste MC lån? 

Er man på eftersøgning efter en hel ny bil eller vil have skiftet den ældre ud med en bedre, men har ej likviderne til det? Så kan et billån være en klog valg for en. Hvis man bør have et billån er der som regel 2 valgmuligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i bilen. Forskellen på de 2 er at lånudbyderen kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved låneudbyderen har andel i faretøjet. Det vil altså sige, at når man som låneren ej overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren gøre krav på bilen og tilbagsælge den til første sælger bilen for derved at kunne indfri bilånnet man har underskrevet. Det kan være en smart løsning, hvis en ved at en kan overkomme ens betalingsbetingelser over løbetiden, da det her for det meste kan være lukrativt for låntageren at tage dette billån. Da renten over løbetiden oftest er mere lukrativt. 

Smarte elementer at holde for øje, hvis du påbegynder et billån 

De to afgørende faktorer man bør kigge på, når du skal optage et MC lån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i Kr man låner af giveren for at kunne erhverve bilen. Løbetiden er den længden på lånet, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er derved den mængde penge du skal benytte til erhvervelsen af bilen. Så det er noget man selv kan ændre på alt efter af hvilken båd du ender med at købe. Løbetiden kan ligeledes reguleres afhændig hvor mange penge man har råd til at afdrage MC lånet på årsabasis. MC lånet kan derved blive mereomkostningstungt ved at du har en lang betalingsperiode.  

Hvordan skal du påbegynde dit MC lån? 

Når man bør afgøre hvor en bør tage sit billån er det afgørende at se på den enkelte rente på det bådlån I ønsker. Fx, når man går og skal have en ny MC lån er det rart at vide om man har råd til at foretage det billån. En hurtig måde at holde overblik er at tarte en snak med sin bank for at efterspørge hvordan din finansielle situation ser ud og hvad en har råd til. Her kan man selvfølgelig ændre det en anelse afhængig efter om du ser sin drømme båd og så kan man stige det en my. Det er selvfølgelig at ende på noget, som man kan afbetale på længere sigt. Hvis man bør beslutte hvordan ens bådlån skal se ud er det dejligt at vide hvor mange penge du har i sit månedlige budget til at betale af på det pågældende bådlån.  

Ny eller gammel bil 

Det er intelligent at du har med i beregningen den automatiske værdi forringelse som bilen får med tiden. Og om du kan komme ud af et uoverskueligt billån, for når båden har fået så stor en værdinedsættelse, så du ikke kan komme ud af billånet ved at sælge den. Sidder man og betaler for luft og det er klart det du helst vil være foruden. Derfor er det intelligent, at du ved at det er denne båd man ønsker at have over en lang tid. Ved en ny motorcyklen får de den mest omfattende værdiforringelse, hvis bilen forlader sælgeren. Derfra falder motorcyklen ej så stejlt i vurdering. Når du kigger på en gammel båd, som er benyttet eller andet er det klogt at du for undersøgt statussen af motorcyklen.  

Så når du træffer at afbetale MC lånet over 10 år, men du sælger bil efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en båd du ikke mere har, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.  

Hvis du eksempelsvist skal købe en bil og derfor har brug for et MC lån, så er der nogle kriterier for at man kan starte et bådlån.  Man skal være fyldt 21 år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som låntager er der 2 løsninger i henhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at du betaler en del af det samlede beløb fra start af. De fleste lånudbydere kræver i dag, at man lægger ti-tyve provent af det hele beløb af fra starten af købet af en ny båd.  
 
Det kan være særdeles klogt at indhente tilbud fra flere differentierede lånudbydere forinden du træffer en beslutning om hvor du skal optage ens billån henne, da der som tit er en variation.