Kom godt ud af det med børn: Fortæl jokes!

Synes det også, det kan være svært at interagere med børn? Det er der ingen skam i, sådan er der mange, der har det. Det er nok også fordi, man er lidt i tvivl om, hvad børn egentlig forstår. Hvis der er noget, der breder sig på tværs af alle aldre, og noget som næsten altid virker, så er det humor. Næste gang du har svært ved at kommunikere med et barn, så kan det være, du skal prøve at fortælle en joke.

Børnevenlige vittigheder

Men når man skal fortælle jokes til børn, så er det meget vigtigt, at man ikke fortæller noget, der er alt for beskidt. Der findes mange vittigheder, der måske lige er under bæltestedet. Det kan også nogle gange være dét, der gør dem sjove, men det er ikke noget, som børn bør lytte til. Nej, hvis du skal fortælle vittigheder til børn, så er det vigtigt, at du holder det stuerent. Hvis du mangler inspiration til gode jokes til børn, så kan du finde Jokes for kids.

Engelske vittigheder

Der er mange jokes, der fungerer rigtig godt på engelsk. Heldigvis er børn i dag hurtige til at lære engelsk, fordi de bliver udsat for det i så høj grad. De fleste film og sange er jo på engelsk, og selvom mange børnesange og -film måske ikke er det, så kan de nok ikke undgå at høre det en gang imellem. Hvis du mangler en god vittighed på engelsk, så kan du f.eks. prøve med ”What did the cake say to the ice cream” ”You are cool”. Det er sådan noget i den dur, der er mange børn, der synes, er sjovt. Det er måske også lidt i den kategori, man kalder for ”far-jokes”, men så bør de vel også virke til børn?

Børn elsker sjove voksne

Du kan altid forberede dig, når du skal til at se børn. Det kan være, du skal finde en masse vitser frem, næste gang du skal besøge en ung kusine eller måske din niece eller nevø. Der er ingen tvivl om, at børn elsker sjove voksne. Der er nok mange børn, der synes, at voksne kan være lidt kedelige. Derfor er det smart, hvis du kan modbevise dem med lidt humor. Det er så fedt, når man endelig får en god forbindelse til et barn, som man holder af. Hvem skal du imponere med din humor?