Lav sjove jokes med vennerne

Elsker du at have det sjovt med dine venner? Det er nok noget, de fleste kan nikke genkendende til. De venner, man har, er som oftest nogle personer, som man på en eller anden måde har noget tilfælles med. Det kan være, at man har mødt hinanden gennem en fælles hobby som fodbold eller musik – men det kan også være, at man ikke direkte har noget tilfælles, udover at man har det rigtig sjovt sammen.

Humor er nemlig noget, som virkelig kan forene folk, også selvom de faktisk er meget forskellige. Så hvis du er rigtig god til at have det sjovt med dine venner, så er det bestemt noget, der er værd at holde fast i – og måske skal I endda gøre noget for at gøre det endnu sjovere at være sammen. Lav nogle fede jokes sammen – så bliver det ikke meget sjovere!

Få et godt grin på et hvilket som helst tidspunkt

Det, som er så dejligt med de venner, som man bare altid har det sjovt med, er, at man altid kan finde noget sjovt i selv de meste kedelige situationer. Livet er ikke altid at sidde på et værtshus og blive lidt fuld og fyre nogle sjove jokes af – nej nogle gange er livet også fyldt med alvor og ubehagelige situationer. Og her er det meget rart at have nogle venner, som kan få det sjove ud af enhver situation.

Man skal selvfølgelig ikke lave grin med de mest alvorlige situationer – man skal mærke stemningen an. Men det er alligevel skønt at have nogle venner, som altid ser tingene på den lyse side, og som kan få en i godt humør, selvom det hele måske ser lidt skidt ud for tiden. Man skal være heldig med den slags venner.

Find en fælles humor i vennegruppen

Når man er i en sådan vennegruppe, hvor man altid har det sjovt sammen, er det oftest fordi man har fundet en fælles humor, som kan føles helt unik. I har måske fået nogle interne jokes sammen, og I ved også, hvad hinanden synes er sjovt – men det betyder selvfølgelig ikke, at I ikke er åbne for nye, sjove jokes.

Find eksempelvis clean jokes her, hvis du og dine venner leder efter inspiration. Der er så mange gode jokes på nettet, så det handler bare om at lade sig inspirere og få nogle gode grin.