Nytårsforsæt – kokosolie

Jeg har ligget indespærret i en bodybag med en wand spændt fast til mig, mens Herren sad på balkonen og nød et glas vin, jeg har hængt i et læder-harness svævende 30-40 centimeter over jorden. Jeg har ovenpå diverse seancer, vaklet på mine fødder, været omtumlet, lettere euroforiserende på adrenalin og lyster, jeg har givet mig hen til Ham og det som Han måtte finde passende for mig. Jeg stoler 200% på Ham og Hans beslutninger, og er stolt af at være Hans submissive og masochist.

 

Jeg er….

 

Jeg er fuld af oplevelser, mættet mentalt og fysisk. Jeg er fysisk træt. Jeg er mentalt træt. Jeg er glad for at have oplevet min første tur i Catonium sammen med min Herre. Jeg er glad for at Han ville på denne rejse med mig og ikke mindst, at Han finder mig værdig til at være Hans submissive.

 

Jeg er underligt stolt over at have siddet ved Hans fødder i Catonium lørdag nat, stolt af at Han har kunne få mig til at føle mig “ok” med at sidde for Hans fødder og være underkastet Hans magt. Jeg er påvirket af en fantastisk aften i Catonium til Opium-Berlins Cabaret, udsmykningen, folks engagement til arrangementet, overvældet over deres engagement ift påklædning og overvældet over de helt fantastiske omgivelser der er i Catonium.

 

Cage