Polar Jade Aise 3.0 Shakti Wand Obsidian Yoni Stav

Denne obsidian yoni stav er en ægte naturstens dildo, der siges at kunne opretholde og fremme både sexlyst og ubalancer. Denne stav bruges til stimulering af din yoni – din skede – og den er perfekt til mange forskellige typer af stimuleringer grundet dens udformning. Du kan bruge denne yonistav både til stimulering af skeden, men også af dit G-punkt. Hvis du ikke er interesseret i det kan du I stedte læse sexnoveller her

En ægte obsidian yonistav

Obsidian er et ægte naturmateriale, der er kendt for at kunne fremme sexlyst og ubalancer, og denne yonistav kan derfor på længere sigt give dig din sexlyst og lyst til dig selv tilbage. Denne stav er både i udseende og i indpakning en mystisk, fantastisk oplevelse både at se på og at mærke selv.


Find den bedste pris på Aise 3.0 Yoni stav

 

Billigste webshop:

Eksotiske og mystiske oplevelser

Forestil dig, at du er på ferie i Indien, hvor du er indlogeret på en lækker, eksotisk, dunkel og mystisk spa-resort, hvor man tilbyder både oprindelig massage og sensuelle oplevelser til de besøgende. I det gamle, hinduistiske Indien kunne man forestille sig, at man ville tilbyde de letpåklædte kvinder disse naturstave, som de kunne bruge til at udforske dem selv. Denne forestilling og idé om det mystiske er højst sandsynlig den følelse, man vil skabe hos kvinder i hele verden – og med denne Obsidian yonistav har du svaret på hvordan.

Glædesstav på fransk

Denne yonistav kaldes ”Aise” som på fransk betyder glæde – og staven lever i høj grad op til dens navn. Denne naturstensdildo er en glædesstav uden lige. Det kølige, mørke naturstensmateriale vil give dig sensationer, du ikke har prøvet før, og med den særlige indvirkning fra obsidian har du en dildo, der er helt uimodståelig. Din nye glædesstav vil bringe dig glæde mange år frem, og helt praktisk er dette faktisk muligt, da obsidian er utroligt hårdført og dermed ikke bliver porøst. Denne stav vil kunne holde en hel livstid ud og går heller ikke nemt i stykker.

En unikt skåret vulkansk yonistav

Denne obsidian yonistav ligger tungt og behageligt i din hånd, da den på de blot 20 cm. har en vægt på 500 gram. Den tunge sten gør det muligt for dig at lade den hvile dybt inde i dig, og give dig en tung, opfyldende effekt. Selvom man giver en estimeret vægt på 500 gram, er hver af disse yonistave unikke, og de er udformede ens – men alligevel forskelligt. De smukke dildoer er håndskårede og har derfor et unikt præg, der gør din stav til noget helt særligt.

Dildo og kunstværk på én og samme tid

Aise yonistav er en fantastisk smuk dildo, der ikke umiddelbart synes at ligne en dildo. Ved man ikke, hvad den egentlig er, kan man sagtens have den liggende fremme som et kunstværk, da selve den vulkanske sten, som dildoen er lavet i, har et smukt udseende og en næsten glitrende effekt, der er helt naturlig. Der følger et certifikat med din obsidianstav for at give dig en forsikring om, at staven er lavet af 100% ægte obsidian, og dermed ikke snyder dig for de gavnende effekter.