Sådan laver du et prinsesse værelse med en sengehimmel

Ved at sætte en sengehimmel ind på børneværelset kan man hurtigt transformere det til et hyggeligt og magisk sted. Lige så snart at sengehimlen er sat op, bliver stemningen på værelset automatisk mere hyggeligt. Den hule som sengehimlen skaber vil give barnet mere tryghed, og på den måde vil han/hun være mere trygge ved at sove.

Du behøver ikke kun at sætte www.littlehappy.dk/sengehimmel op over sengen. Den kan sættes mange forskellige steder i børneværelset. Den kan fx placeres i et hjørne. Her kan der lægges nogle puder og tæpper ind for at skabe en hyggekrog med plads til afslapning. En hyggekrog er super god til alle aldersgrupper, og vil skabe et hyggeligt sted til fx godnathistorie.

Transformere børneværelset med en sengehimmel

Giv børneværelset ny indretning med en sengehimmel. Med en sengehimmel kan du transformere børneværelset om til et prinsesse værelse. Sæt sengehimlen over sengen så sengen nu bliver til et magisk slot, hvor prinsessen kan føle sig tryg. Lige så snart at sengehimlen er sat, vil værelset få en mere hyggelig stemning og indretning.

  • Den hyggelige stemning: Når du sætter en sengehimmel op inde på børneværelset, vil stemningen øjeblikkelig ændre sig til en mere hyggelig og huleagtig stemning. Sengehimlen skaber en hyggekrog hvor end den er placeret i værelset. Med en sengehimmel kan du lave et rigtig prinsesse værelse.
  • Tryghed: Ved at sætte en sengehimmel op over sengen vil det skabe et trygt område, hvor dit barn trygt kan sove. Sengehimlen laver en lille hule, hvor der er plads til at gemme sig. Sengehimlen begrænser udsigten fra sengen, som for nogle børn kan virke forstyrrende, når de skal sove.
  • Lad den indgå i indretningen: Lad den fine sengehimmel indgå i indretningen af børneværelset. Byg børneværelset op omkring prinsesse temaet, og lad sengehimlen transformere sengen til et magisk slot. Inde på LittleHappys hjemmeside er der mulighed for at finde mange gode ting til indretningen af et prinsesse værelse.

Sæt sengehimlen op hvor du vil

Sengehimlen kan man sætte op, hvor man har lyst til. Den bliver oftest placeret over sengen for at skabe et trygt område, hvor ens barn kan sove trygt. Hvis man ønsker at finde et andet sted til sin sengehimmel, kan den placeres i et hjørne sammen med nogle puder og tæpper. Dette skaber en hyggekrog til fx godnathistorie eller afslapning.

Hvis du har mindre børn kan du lægge en legemadras fra Filibabba derind, så han/hun kan ligge derinde og lege. Hyggekrogen kan også bruges, som et overnatningssted. Hvis dit barn har venner på besøg, som skal overnatte kan der lægges en madras ind under sengehimlen, og så kan begge børn ligge derinde og sove. Det vil være en sjov og anderledes måde at overnattende gæster.