Sådan vælger du den rigtige dildo

Har du brug for ny inspiration til dig og din partners lege i soveværelset, eller skal du have spicet dine eventyr på ene hånd op, er det oplagt at investere i en dildo. Har du allerede erfaring med forskelligt sexlegetøj, så ved du måske lidt om, hvilken type dildo, du vil foretrække. Er du derimod nybegynder, kan det store udvalg på markedet føles overvældende, for hvordan kan du være sikker på, at du får en dildo, som både tilfredsstiller, men som også passer til netop din krops kringelkroge?

I denne guide vil vi forsøge at gøre dig lidt klogere på de udfordringer, du kan møde, når du skal købe din nye, frække følgesvend.

Tænk over formålet med din dildo

Uanset om du er alene, i forhold, mand eller kvinde, kan det være spændende at udforske nye sider af sexlivet med en dildo. Der er imidlertid et par ting, du bør tænke over, før du foretager det, som nogle gange kan være et dyrt indkøb.

Det første, du bør tænke over, er hvordan, du vil bruge din nye dildo. Skal du bruge dit nyindkøbte sexlegetøj sammen med din partner, så er det fordelagtigt at tage en snak om, hvordan og hvorledes I vil bruge dildoen. Har I eks. fået smag for pegging, er det oplagt at overveje at investere i en strap-on, og I vil helt sikkert kunne finde noget blandt det store udvalg på markedet, som passer til jeres kroppe og lyster.

Form og funktion

Udover formålet, bør du samtidig tænke over hvilken form, du ønsker, at din dildo skal have. Dildoer findes i mange forskellige afskygninger, og der findes alt lige fra normale penis-lignende dildoer til mere urealistiske og fantasifulde udformninger at vælge imellem. Dit valg bør også blive påvirket af, hvorvidt du er mand eller kvinde, da vores lystcentre i kroppen er placeret forskelligt, og du kan derfor med fordel vælge en dildo, som passer til lige netop dig.

Der findes både kurvede og mere lige dildoer, og det er helt individuelt, hvad man foretrækker. Du anbefales derfor at læse de forskellige produktbeskrivelser, så du kan blive klogere på, hvilke oplevelser en specifik dildo kan give dig. Derudover kan du også tænke over, om du ønsker vibratorfunktion eller ej. Nogle er glade for de frække vibrationer, som en sådan dildo kan give, mens andre foretrækker at gøre tingene med håndkraft.

Eksperimentér!

Som så mange andre ting, når det gælder sexlivet, er det altid sjovt at eksperimentere. Der er ingen, som siger, at du kun skal have en enkelt dildo, og det kan være ekstra pirrende, hvis der er lidt at vælge imellem. For at finde den helt rigtige dildo, kan det derfor anbefales, at du prøver dig frem. Det store udvalg på markedet gør, at der er masser af muligheder at vælge imellem, så der venter altid en ny og frækkere oplevelse lige om hjørnet. Hvem ved? Måske finder du en dildo, som bringer dit sexliv til helt nye og uprøvede højder!

Se mere på https://erotik.dk/sexlegetoej-til-kvinder/dildo/