Vejen til overskud i økonomien kan være en ekstra konto

Når det kommer til din økonomi, så er der nok nogle måneder, den er bedre end andre.

Økonomien er ikke altid lige god. Det er i hvert fald noget de fleste nok kan nikke genkendende til. Nogle måneder er flere regninger end andre. Selvom man ved det, kommer det hos mange lige overraskende hver gang. Dermed skal der ikke meget til for at vælte budgettet disse måneder. Kommer der så endnu flere uventede udgifter den måned, ja så går det galt. Går køleskabet, et knust vindue eller måske bilen kræver nye sommerdæk. Så har du opskriften på en katastrofe, da kontoen så nemlig allerede inden du har købt de nødvendige ting er i det røde område. 

For at komme lidt ud af den slags situationer, kan du få en smart afbetalingskonto. En konto der gør at du kan flytte din udgifter en måned eller flere. Det er lidt det samme som at have en ekstra kasse kredit ved siden af din konto. Du kan bruge den til at lave din onlinekøb med og dermed bestille de uventede ting på en måde, så de ikke trækker din konto i afgrunden. Du kan bruge den slags kontoer i alle webbutikker. Du kan såmed købe alt på en samlet afbetaling. Varer som sko, tøj, værktøj, frækt lingeri, mad, indretning, elektronik, tv, legetøj og endda sexlegetøj kan samles i en afbetaling. Det sparer penge og gøre det mere overskueligt. 

Hvordan bruger du så den smarte konto når du skal handle ?

Kontoen er nem at anvende. Du skal handle som du plejer og de steder du plejer. Det er kun når du skal betale at du skal ændre lidt på hvad du gør. Her vælger du nemlig den nye konto, der så sørger for at pengene ikke trækkes fra din bankkonto. Dermed slipper du for at kontoen belastes af udgifterne. De ligger nu en samlet afbetaling du kan indstille til små bidder der trækkes hver måned.