Mint

 

Før end jeg kan åbne op for min submissive side og dele den med dig, har jeg brug for at føle mig helt tryg, samt vide at jeg kan stole på dig.

Så inden mine mure kan falde og jeg kan afgive min krop og sjæl til dig, så vil der skulle både tid og mange test`s til, før end jeg føler mig tryg nok til, at vi kan udforske denne intense side i vores forhold.

Selv efter at jeg har givet mig selv fuldt og helt til dig, har jeg brug for at blive mindet om, at jeg kan føle mig helt tryg i din varetægt.

Selv om jeg tænder på uvisheden, spændingen, det ukendte og frygt, har jeg brug for at vide, at uanset hvad du finder på, så vil jeg altid være tryg og sikker i dine hænder.

 

 

Herre du skal vide, at …

Jeg har brug for at have klare defineret grænser.

Jeg har brug for at vide helt præcist, hvad Du forventer af mig og jeg har brug for at vide, at Du også forstår og respekterer mine grænser.

Selv om jeg er et voksent menneske, vil jeg på nogen områder opføre mig som et grænse søgende barn og her har jeg brug for, at Du markerer grænserne konsekvent, ved at irettesætte min opførelse.