Noget du bør overveje, når du leder efter en au pair

Hvis du overvejer at finde en au pair til at hjælpe med at passe dine børn eller stå for nogle huslige pligter, er der nogle få ting, du bør overveje inden. For det første skal du beslutte, hvilken type person du leder efter i forhold til alder og hvilke land personen skal komme fra. Vil du have en person, der kan hjælpe med børnepasning og lettere husarbejde, eller vil du have en person, der også kan yde en vis børnepasning? For det andet skal du tænke på dit budget. Hvor meget har du råd til at betale en au pair? Og endelig: Hvilken form for boligforhold vil være bedst for alle involverede parter?

Her er nogle ting, du bør tænke over inden du sætter jagten ind:

Hvilken person vil passe ind?

Overvej, hvilken type person du leder efter med hensyn til alder og oprindelsesland. Inde på siden https://www.aufini.com/dk/ kan man igennem et filter vælge og vrage imellem flere forskellige au pairs. Du skal forinden gøre dig selv nogle tanker om det skal være en mand eller kvinde, skal vedkommende have erfaring som au pair, eller er det okay, at vedkommende er helt grøn, men frisk på lære.

Budget

Hvor meget er du villig til at bruge på en au pair? En au pair skal have en løn, hver måned eller uge, alt efter hvad i indbyrdes finder ud af. På Aufini kan du også se, hvad de forskellige au pairs forventer i løn, så du har en ide om hvad du skal sætte af til det. Nogle au pairs er også villige til at forhandle om lønnen. Boligforhold

Hvor skal din au pair bo?

Ønsker du, at au pairen skal bo sammen med dig i et separat værelse? Eller vil det være bedre for hende/ham at have sit eget sted i nærheden? Det er noget, som I skal drøfte og nå til enighed om.