Shopping

Når du skal shoppe nyt tøj.

Hvordan vælger jeg den rigtige shop og handle mit nye tøj? Start altid med og tjekke anmeldelser som er kommet på siden og se hvad den siger. Er de meget de samme anmeldelser kan du hurtig skimme om de er falske. Derimod vis der er flere forskellige ja så kan du være mere roligt, plus du kan hurtig se hvor mange stjerner de har fået. Alle firmaer har nogen stjerner som aldrig er gode med der er nok en grund, nogen skal jo sende lidt brok😊 plus nogen som er helt efter bogen og superfine.

Kig derefter hvordan er hjemmesiden bygget? Er det lækre billeder som evt. er taget af forhandleren som shoppen køber af. Eller ligner det bare nogen som er taget i Kina.

Derefter skal du også være ops på om alle oplysninger står i bunden af hjemmesiden som adresse, nummer, land, cvr osv. Jeg ved godt der kan være en chance for snyd selvom alt er i orden men chancen er meget lille da du har alle oplysninger og af du kan spore dem via cvr og adresse, vis det er opdateret.

Skal de have e-mærket? Både ja og nej. Vi har det her hos style by dam men der er fordi vi er meget nye og gerne vil vise mere trust hos vores kunder. Folk i dag er meget skeptisk så derfor har vi valgt det. Men du kan sagtens shoppe på andre webshops ude dette mærke kig blot efter anmeldelser, og relevante oplysninger.

Hos Style By Dam går vi meget og i vores kunder og gør alt for ikke af modtage negative kommentar, så vores service går måske lidt over toppen og det er vi stolte af. 

Held og lykke med og shoppe

 

Vh Rene Dam Andersen

Ejer af Style By Dam