Bliv mere komfortabel med en elbil

Der er ingen tvivl om, at elbiler er fremtiden. Benzin og diesel kan ikke vare evigt, og før eller siden er skiftet nødt til at ske. Du kan komme på forkant allerede i dag. Hvis dit gamle skrummel af en bil alligevel skal skiftes ud, så skift til en elektrisk.

En elbil er en livredder, både for miljøet og din bankkonto. For selvom elbiler i Danmark kan være dyre, så kan du faktisk spare penge i længden! Det er ganske nemt, og du kan læse med videre her for at finde ud af, hvordan det forløber.

Det mest nødvendige udstyr

Benzin og diesel bliver kun dyrere og dyrere i takt med, at råproduktet forsvinder. Men strøm kan produceres på mange måder, og især i Danmark er der masser af muligheder fro grøn energi fra vindmøller. Køb en easee hjemmelader, så du altid har en fuldt opladet bil.

Du skal aldrig mere fare rundt og lede efter brændstof, og du kan køre hjemmefra hver morgen med bevidstheden om, at du ikke skal holde ind på en tankstation.

Spar penge på sigt

Selvom din elregning selvfølgelig vil stige lidt, så er det mange penge, du i længden sparer. Hvis vi for eksempel siger, at du i gennemsnit bruger 500 kroner på at fylde tanken i din bil, og du fylder den 2-3 gange om måneden, så er det 1.500 kroner.

En elbil koster det halve. På en hel måned koster det typisk bare mellem 700-800 kroner at oplade din elbil.

Lån penge af private mennesker som familie eller venner, eller låneudbydere på nettet, når du skal finansiere din bil.

Med de penge, du sparer, vil du kunne betale dem tilbage hurtigere, end hvis du ikke havde en elbil. Gør din pung og miljøet en tjeneste og skift til en elbil, når du alligevel skal have ny bil.