Gør din indretning personlig med plakater

Hjemmet skal være din base. Den trygge boble, som skaber rammen om dig og din familie. Som dansker kender vi alle begrebet “hygge”. Det er nærmest blevet indbegrebet af vores livsstil og bliver naturligt en del af vores indretning i hjemmet. Det er som om, at vi ikke kan have en lille boble omkring vores familie, uden at tænke hygge ind. 

Men hvordan skaber man så hygge? Det kan være alt fra personlige genstande, små hyggelige nips, små lamper, tæpper og puder og plakater på væggene. Det behøver ikke nødvendigvis at have en praktisk funktion, det skal bare være hyggeligt. Det er det vigtigste. 

Plakater skaber hygge

Med plakater har du den ultimative mulighed for at skabe personlighed og hygge. Udvalget af plakater er enormt, så du kan gå lige i præcis den retning og den stilart, som passer dig og din familie. Det kan være farverigt, afdæmpet, abstrakt, konkret, natur eller noget andet sjette. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

Plakater er tilmed en billig løsning til at få skabt liv, personlighed og hygge. Selv store plakater koster ikke alverden, så du får rigtig meget indretning for dine penge. Fordi prisen er lav, så har du også mulighed for at udskifte plakaterne og få et nyt udtryk, hvis du ønsker at ændre stilen lidt. Det er smart for økonomien og godt for ethvert indretningshjerte. 

Gør det endnu mere personligt med plakatvægge

Vil du gå endnu mere amok med din kreativitet, så prøv at eksperimentere med en plakatvæg. Det er en sjov måde at udtrykke sig på, hvor man rigtig kan gå på opdagelse i plakater og skabe den væg, som passer til lige netop sit hjem. Det geniale med en plakatvæg er, at man ikke nødvendigvis behøver at holde sig til én stilart. Det bliver kun mere hyggeligt af at mixe det med forskellige stilarter, forskellige rammer, et par personlige billeder af ungerne, fra ferien eller lignende gør heller ikke noget. Det gør det kun mere personligt og unikt. 

Lys = hygge

Når vi snakker om hygge i hjemmeboblen, så er det svært ikke at komme omkring belysning. Det er bare afgørende for at skabe den hyggelige stemning. Små hyggelige lamper, stearinlys, loftlamper med mulighed for at afdæmpe lyset. Alt sammen kan være med til at skabe den hyggelige stemning, som bringer dig og familien endnu tættere sammen i jeres helt egen boble.