Indret hobbyrum i børneværelset

Har I et gammelt børneværelse, som står og samler støv? Det er der mange forældre der har, fordi de ikke nænner at flytte på de gamle sager. Der er jo følelser involveret, og det er helt naturligt. Men måske er tiden til at få handlet, så I alle kan komme lidt videre, og komme godt ind i eksempelvis en pensionisttilværelse, med mere tid til at dyrke interesser og hobbyer.

Snak med jeres barn

Det første i bør gøre er at tale med jeres barn, så I kan finde fælles fodslag. For jeres barn er der muligvis nogle følelser, der kan komme i klemme, men ofte vil det dreje sig om at gemme enkelte ting. Det gamle børneværelse behøver ikke stå som et museum for en fordums barndom. Sådan har de færreste børn det i hvert fald. Når I har fundet ud af hvad mulighederne er, så er næste skridt at finde ud af hvad I gerne vil bruge værelset til. Herefter bliver det praktisk.

En lokal maler kan hjælpe

Man kommer ikke udenom at skulle male. Væggene i et gammelt børneværelse har sine mærker, og måske endda et tapet eller sjove motiver. Det skal fjernes og males over, så rummet kan starte forfra. Kender I en god maler allerede? I så fald er I heldige, men hvis ikke så fortvivl ej, det er nemt at finde en lokal maler. Gå en tur på internettet, og led efter en lokal maler. Der er hjemmesider, der tilbyder Jer at kontakte op til tre malere, og få deres tilbud på jeres opgave. Så kan I tage stilling til tilbuddene, og blot svare en gang, nemlig til hjemmesiden. Det sikrer jer mod at være uheldig og løbe ind i en maler, der tager højere priser end sine konkurrenter, og det svarer typisk også noget tid.